Skip to content

Genomineerd door Jonathan Laverick, won het Sharp Commercial Europe-team de categorie Partnership in onze CEO Awards voor hun commerciële verpakkingsdiensten voor een klant.
Het Sharp-team heeft een haalbaar technisch en commercieel verpakkingsvoorstel ontwikkeld om tegemoet te komen aan de initiële vraag van € 27,5 miljoen verkoopeenheden per jaar en de toekomstige marktgroei door de klant, op tijd om verplichtingen na te komen die in overeenstemming zijn met een EU-richtlijn inzake vervalste geneesmiddelen tegen februari 2017.

Roel Kerkhof, Site Director voor Sharp Packaging vertelt ons wat het betekent voor het team om deze prijs te winnen:

“Het klinkt als een cliché, maar het is echt een prijs voor het team. We hebben het beste uit meerdere mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden gehaald om een verbluffend resultaat te bereiken. Bovendien heeft deze ervaring een nieuwe manier van denken gecreëerd, waarbij meer mensen en ideeën zijn betrokken. De erkenning door andere mensen in de UDG-familie is een fantastische ervaring en zal ons allemaal een boost geven! “

Het team kreeg erkenning van Brendan McAtamney, Chief Executive Officer die zei:

“Ik ben enorm trots en feliciteer het Sharp Packaging Europe-team met het winnen van hun Partnership-categorie. Het team werkte samen en efficiënt om ervoor te zorgen dat ze het contract wonnen en konden leveren wat de klant nodig had op de meest haalbare manier. Elk lid van het team heeft bijgedragen aan het succes van dit enorme project. ”
Tot de taken om dit project te voltooien behoorden scoping van klantverpakkingen en etiketteringsvereisten, waaronder de nodige capaciteit, identificatie van technische oplossingen en opslagoplossing voor cold-chain storage, ontwikkeling van commerciële aanpak en investeringsstrategie, presentatie van verpakkingsvoorstel en inspannende onderhandelingen.

Het Sharp Commercial Europe-team toonde duidelijk partnerschap met individuele teaminspanningen, waaronder: Geert ontwikkelde zeer sterke relaties met het team die het RFP-proces voor verpakking en etikettering coördineerden.

Guido’s methodische aanpak maakte een gestructureerd leiderschap mogelijk van de beoordeling van de RFP, de scoping van de werkelijke behoeften van de klant, de identificatie van mogelijke verpakkingsoplossingen en essentiële discussies met potentiële technologieleveranciers.

Nick werkte onvermoeibaar om complexe kostenberekeningen en capaciteitsanalyses te ontwikkelen.
De financiële expertise van Ivan hielp het team om levensvatbare beleggingsstrategieën te ontwikkelen om de aanzienlijke uitgaven die nodig waren voor de nieuwe verpakkings- / etiketteerlijnen, herinrichting van de site en de introductie van opslag in de koelketen aan te kunnen.

Roel leverde visie en strategie voor een langetermijnpartnerschap met de klant. Hij moedigde het team aan om groot te denken en opties te overwegen die anders onhaalbaar zouden zijn geweest.
Roel Kerkhof legt uit hoe het team leeft vanuit de waarde van partnerschap in hun dagelijks werk. “Ik geloof er sterk in het beste uit elk individu te halen en heb behoorlijk wat tijd besteed om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten. Tegen het einde van de dag gaat het allemaal om samenwerking en respect voor elkaar die ons de beste resultaten zullen opleveren. “

Sharp has acquired a stake in Berkshire Sterile Manufacturing. This deal will allow us to better meet our clients' needs in regards to packaging and labeling. For more information, check out our press release: https://berkshiresterilemanufacturing.com/2020/08/05/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

Member news: @Sharp_Services acquires stake in @BerkshireSM https://www.sharpservices.com/resources/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

We're delighted to announce that Sharp has purchased a minority 25% ownership in @BerkshireSM with the support of @UDGHealthcare, extending the existing preferred partner agreement that has been in place since 2018.

Read more here: https://lnkd.in/em3Fqzs