Skip to content

2017 was een transformatief jaar voor Sharp Europa. Het Sharp-team, geleid door Roel Kerkhof, heeft hard gewerkt om het bedrijf van een zwakke positie naar een van groei en kansen te brengen. Door de investering van aanzienlijke energie en expertise, met name op het gebied van kwaliteit en procesverbetering, zijn de twee Europese locaties in Belgiƫ en Nederland nu van plan om de eisen van de klantcapaciteit te verhogen.

“Het was bijzonder bevredigend vanuit het oogpunt van bedrijfsontwikkeling, om het vertrouwen van onze klanten in Sharp te zien groeien. Dit jaar konden we dankzij het harde werk en de volharding van het team het vertrouwen van verschillende klanten in onze Europese verpakkingsfaciliteiten vergroten. We kunnen nu zeggen dat Sharp wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van commerciĆ«le verpakkingen die gespecialiseerd is in injectables op de Europese markt. Deelnemen aan die transformatie was persoonlijk zeer lonend voor mij.”
Alex Schafer, Business Development Manager, Sharp Europe

Great to meet new and familiar faces at #CTSBoston2019 this week!
If you missed our round table discussion on how to leverage #ClinicalIRT to improve #clinicaltrial efficiency, you can watch our on-demand webinar here: https://t.co/oHjmki0sPi
@proventaintl

#CTSBoston2019 has officially come to an end! Thank you to all our sponsors and partners for supporting us in this educational day of executive networking and building strategic partnerships! Hope to see you all again in our next CTS Strategy Meeting. https://t.co/KbkDfwYIRB

#Webinar | Are you paying too much tax on your #clinicalsupply shipments? Join Sharp for a live webinar in discussing how you can optimise your #clinicaltrial supply shipments into & out of the UK, from both non-EU and EU locations.
Click to register: https://t.co/o2P1Qlwx9E