Skip to content

2017 was een transformatief jaar voor Sharp Europa. Het Sharp-team, geleid door Roel Kerkhof, heeft hard gewerkt om het bedrijf van een zwakke positie naar een van groei en kansen te brengen. Door de investering van aanzienlijke energie en expertise, met name op het gebied van kwaliteit en procesverbetering, zijn de twee Europese locaties in Belgiƫ en Nederland nu van plan om de eisen van de klantcapaciteit te verhogen.

“Het was bijzonder bevredigend vanuit het oogpunt van bedrijfsontwikkeling, om het vertrouwen van onze klanten in Sharp te zien groeien. Dit jaar konden we dankzij het harde werk en de volharding van het team het vertrouwen van verschillende klanten in onze Europese verpakkingsfaciliteiten vergroten. We kunnen nu zeggen dat Sharp wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van commerciĆ«le verpakkingen die gespecialiseerd is in injectables op de Europese markt. Deelnemen aan die transformatie was persoonlijk zeer lonend voor mij.”
Alex Schafer, Business Development Manager, Sharp Europe

Sharp has received Investigational Medicinal Product (IMP) & Wholesale Distribution Authorisation (WDA) licensing approvals to support clinical activities from its facility in The Netherlands.
https://t.co/ap7MUc5Ev5
#clinicalservices #clinicalsupplychain #Brexit

Great to meet new and familiar faces at Pharma & Device Packaging & Labelling Europe 2019 today in Munich. Connect with Scott Forde to learn more about our state of the art facility in Rhymney. @ArenaIntPharma https://t.co/dxRZUgmZVS

#pharma #medicaldevices #clinicaltrials

Are you attending Clinical Innovation Partnerships in Berlin next month? Connect with the Sharp team to learn more about our high-speed bottling capabilities. https://t.co/iUbRiX2S68

#clinicaltrials #clinicaltrial #clinicalresearch #clinicaloperations #pharma