Skip to content

2017 was een transformatief jaar voor Sharp Europa. Het Sharp-team, geleid door Roel Kerkhof, heeft hard gewerkt om het bedrijf van een zwakke positie naar een van groei en kansen te brengen. Door de investering van aanzienlijke energie en expertise, met name op het gebied van kwaliteit en procesverbetering, zijn de twee Europese locaties in België en Nederland nu van plan om de eisen van de klantcapaciteit te verhogen.

“Het was bijzonder bevredigend vanuit het oogpunt van bedrijfsontwikkeling, om het vertrouwen van onze klanten in Sharp te zien groeien. Dit jaar konden we dankzij het harde werk en de volharding van het team het vertrouwen van verschillende klanten in onze Europese verpakkingsfaciliteiten vergroten. We kunnen nu zeggen dat Sharp wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van commerciële verpakkingen die gespecialiseerd is in injectables op de Europese markt. Deelnemen aan die transformatie was persoonlijk zeer lonend voor mij.”
Alex Schafer, Business Development Manager, Sharp Europe

Sharp has acquired a stake in Berkshire Sterile Manufacturing. This deal will allow us to better meet our clients' needs in regards to packaging and labeling. For more information, check out our press release: https://berkshiresterilemanufacturing.com/2020/08/05/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

Member news: @Sharp_Services acquires stake in @BerkshireSM https://www.sharpservices.com/resources/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

We're delighted to announce that Sharp has purchased a minority 25% ownership in @BerkshireSM with the support of @UDGHealthcare, extending the existing preferred partner agreement that has been in place since 2018.

Read more here: https://lnkd.in/em3Fqzs