Skip to content

Bij Sharp streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin alle mensen hun vaardigheden optimaal kunnen gebruiken, vrij van discriminatie of intimidatie, en waarin alle beslissingen gebaseerd zijn op verdienste, vaardigheid en potentieel. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden bij een aantal van onze wereldwijde faciliteiten voor u om te overwegen.

Hamont Achel Belgium

Sharp Our Story

Sharp, onderdeel van UDG Healthcare biedt verpakkingsoplossingen en klinische proefbenodigdheden voor farmaceutische bedrijven wereldwijd in onze vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België. Ons werk omvat alles van de ontwikkeling van geneesmiddelen en de productie tot verpakking, etikettering en distributie van klinische benodigdheden. Onze Belgische site heeft meer dan 50 jaar ervaring in verpakking. De kracht van de site komt door de rijke traditie van techniek en technologie om nieuwe verpakkingsactiviteiten te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren om de unieke verpakkingsvereisten van onze klanten te ondersteunen. Onze Nederlandse sites zijn Sharp Europe’s Oral Solid Dose Centres of Excellence met een sterke traditie in oplossingen voor blisteren en bottelen. De moderne faciliteiten bieden meer dan 4000m2 aan verpakkingsruimte met potentieel om dit gebied te verdubbelen binnen de structuur van het bestaande Heerenveen.

Sharp Our Values

We leven onze waarden van kwaliteit, partnerschap, vindingrijkheid, deskundigheid en energie. Onze waarden beschrijven wat belangrijk is voor ons als organisatie en creëren een omgeving die ons in staat stelt succes te boeken voor onze mensen, voor onze klanten en voor onze gemeenschap. Lees hier meer over onze waarden in actie.
Energie en expertise veranderen de vooruitzichten voor Sharp Europe
CEO Awards Winnaar Case study

Our Values

EU Management Team

Het Sharp EU Management-team bestaat uit branchedeskundigen met een enorme ervaring en realistische visie. Hun achtergrond in zowel de farmaceutische als de verpakkingsindustrie geven ons een diepgaand inzicht in de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Samen zijn ze toegewijd om toonaangevend te zijn in het veld en bieden ze innovatieve, kwalitatieve en klantgerichte oplossingen die de farmaceutische industrie nodig heeft. Lees hier meer.

Sharp Our Work Matters

Als onderdeel van het Sharp-team draagt wat u doet rechtstreeks bij aan onze visie: het leven van patiënten over de hele wereld verbeteren.

“De verscheidenheid in projecten vind ik de grootste troef in mijn job. Ook hanteer ik elk project, die misschien ook effectief gerealiseerd gaan worden, vanaf dag 1. Hierbij vind ik de connectie ook zeer interessant waarbij je kort bij de groei van het bedrijf staat.”
Nick Kuppens, Project & Sales Support, Sharp Packaging Solutions, Hamont-Achel. Lees Verde

“De start van mijn eerste “echte” baan. Ik had even nodig om er in te komen aan het begin, de werkwijze en denkwijze, 40 uur werken en blijven presteren, toch ook die verantwoordelijkheid die ik ook heel prettig vind. Het ging gelukkig steeds beter. Ik zit nu goed op mijn plek.”
Auke Vellinga, Quality Assurance System Officer, Sharp Packaging Solutions, Heerenveen. Lees Verder

“Het werk dat ik uitvoer, heeft een grote verantwoordelijkheid, wat zal bijdragen aan het verbeteren van het kwaliteitsaspect van verpakkingen voor Sharp en voor al onze klanten.”

Glen Burke, QA Validation Officer, Sharp Packaging
Solutions, Oudehaske. Lees Verder

“Ik ben verantwoordelijk voor computer validatie; op papier aantonen dat een computer systeem doet wat het moet doen en dat de gegevens die we zien en gebruiken juist zijn.”

Trees Fopma, CSV Officer, Sharp Packaging Solutions, Heerenveen. Lees Verder

>>Open Sollicitaties

Related Resources

Sharp has partnered with @BerkshireSM to provide clients with a seamless, end-to-end #pharmaceutical manufacturing, packaging & distribution solution.

Learn more about how our combined expertise can benefit your project: https://lnkd.in/eW4QmJm

Are you registered for tomorrow's webinar?

Don’t miss your opportunity to hear from our experts as they discuss both the internal & external forces impacting the scaling of #clinical & #commercial drugs and how to avoid these pitfalls.

Register here: https://lnkd.in/eHFmUh8

Sharp has appointed Ria Rhemrev-Boom as its new lead EU Qualified Person (QP) for market release services.

https://www.sharpservices.com/resources/news/sharp-appoints-eu-qualified-person/

#QualifiedPerson #MarketRelease #QualityManagement