What is your role as part of Sharp and how long have you worked there?
Momenteel vervoeg ik het Projects team als Cost Calculator. Ik ondersteun het sales team met uitwerken van concepten waarmee onze klanten hun product kunnen komen laten verpakken.

What do you like most about your job?
De verscheidenheid in projecten vind ik de grootste troef in mijn job. Ook hanteer ik elk project, die misschien ook effectief gerealiseerd gaan worden, vanaf dag 1. Hierbij vind ik de connectie ook zeer interessant waarbij je kort bij de groei van het bedrijf staat.

What has been the biggest challenge in your role so far?
Het uitbreiden van je kennis is deze niche markt is zeker en vast één van de grootste uitdagingen geweest. Niet bang zijn van het nieuwe en innovatief denken blijft keer op keer de grootste uitdaging. Maar ook onze grootste troef.

What does an average day look like for you?
Geen enkele dag is voor mij hetzelfde. Oftewel moeten er deadlines gehaald worden, of de klant heeft specieifieke node of vragen die ingevuld moeten worden. Maar mijn dagelijkse activiteiten zijn: calculaties maken, reviewen van calculaties, offertes maken, leverancierers contacteren, offertes opvragen, overleggen met Sales over aanpak, informatie verzamelen, … etc.

What does it mean to you to be involved in this industry and how do you view the impact of your work?
In deze industry terecht komen geeft je een “Small piece of the big picture” gevoel. We zijn, als Sharp zijnde, een onmisbaar stukje in het grote verhaal. Wij zorgen er voor dat de patient zijn product correct krijgt en dat de benodigde informatie en componenten erbij zitten. Als ik initieel het process niet op punt krijg, kan het dus resulteren dat de patient op een incorrecte manier zijn medicatie krijgt. Daarom is het een sleutel om dit 100% correct, van het begin tot het einde, uit te voeren. En ik sta als grondlegger als eerste aan de streep voor dit te verwezenlijken.

Which of our company values resonates the most with you and why? [quality, expertise, ingenuity, partnership & energy]
Eerlijk gezegd vind ik elk van onze bedrijfs waarden passen bij mijn job. Maar als ik er toch één moet uitkiezen zou het wel “Partnership” zijn. Telkens als een nieuwe aanvraag binnen komt proberen we onze klant als partner bij te staan in hun uitdaging. Onze klant zie ik als onze direct klant, maar ook als de eindgebruiker, de patient. Hierbij is dus een partnership opbouwen zeer kritisch in het snel en correct helpen van patienten.