Als Line lead production geeft Eddy leiding aan één van de productieruimtes. Hij is verantwoordelijk voor de continuïteit en output van de productielijn. “Ik geef leiding aan mijn collega’s en zorgt ervoor dat er volgens de procedures en werkrestricties gewerkt wordt. Wij verpakken de medicijnen die ten behoeve zijn van zieke mensen, we hebben daarom te maken met strikte regelgeving. Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken staan en processen verlopen zoals ze moeten lopen.” 

Eddy werkt met veel plezier bij Sharp Heerenveen. “Naast mijn werkzaamheden als Line lead production begeleid ik ook de technisch operators en ben ik het eerste aanspreekpunt voor nieuwe medewerkers. Ik zorg ervoor dat zij zich welkom voelen en begeleid ze in hun werkzaamheden. Ik probeer ze mee te nemen in de werkzaamheden en uit te leggen waarom we bepaalde dingen doen.” 

Binnen Sharp is er veel ruimte voor ontwikkeling en worden er diverse opleidingsmogelijkheden geboden. “Elke medewerker in de productieruimte heeft een trainingsprogramma doorlopen waar we kennis hebben genomen van de procedures en werkrestricties die wij hebben. Daarnaast krijg je binnen Sharp veel tijd en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.” 

Er gaat geen dag voorbij dat de positieve drive van Eddy niet aanwezig is. “Wij hebben een aandeel in het leveren van medicijnen voor mensen die het nodig hebben. Dat maakt dat ons werk er écht toe doet. Met veel betrokkenheid en enthousiasme probeer ik het elke dag een stukje beter te doen. Dat doe ik niet alleen, maar met het hele team dat bij de productielijn staat. Met elkaar zorgen we voor een goede sfeer op de productielijn. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om mensen te helpen groeien in hun functie en kennis over te brengen aan nieuwe medewerkers. Om dan de ontwikkeling van de medewerkers zelf te zien is erg leuk!”