Als projectcoördinator Clinical is Emy het vaste aanspreekpunt voor het projectteam op de locatie Rhymney in het Verenigd Koninkrijk. Zij ondersteunt de projectmanagers door te zorgen dat alles op orde is bij Sharp Heerenveen zodat de producten goed verpakt en verzonden kunnen worden. Een gemiddelde werkdag van Emy is dan ook lastig te beschreven. ”Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Geen één dag is hetzelfde. Ik houd mij eigenlijk overal een beetje mee bezig.” 

Dagelijks zorgt Emy ervoor dat diverse processen goed kunnen verlopen, klanten tevreden zijn met hoe de producten verpakt zijn en de producten op tijd geleverd worden. Zij is er onder andere verantwoordelijk voor dat de productie de juiste documenten ontvangt zodat zij precies weten wat zij moeten doen, en is ze contactpersoon voor diverse klanten. “Klanten nemen contact met mij op wanneer zij producten bij ons gaan leveren. Ik zorg ervoor dat alles in orde is zodat de levering soepel kan verlopen. Vervolgens ben ik er ook verantwoordelijk voor dat de eindproducten naar de juiste klant worden verstuurd. Wij leveren onze producten aan Clinical Sites over de hele wereld!” 

De diversiteit aan werkzaamheden zorgt ook voor veel uitdaging. “Ik ben nieuw binnen de Farmacie branche dus ik moest nog ontdekken wat je precies moet doen en welke regels er zijn. Tijdens mijn inwerktraject heb ik veel kunnen leren van zowel mijn collega’s hier in Heerenveen als van mijn collega’s in het Verenigd Koninkrijk. Iedereen staat ervoor open om je te helpen en er is veel ruimte om te groeien in je werkzaamheden.” Emy voelde zich dan ook snel thuis bij Sharp. 

De relaxte sfeer binnen het bedrijf heeft daar ook een groot aandeel in. “Sharp Heerenveen is een relatief klein bedrijf, wat ik een groot voordeel vind. Iedereen op de vloer kent elkaar. Je kunt bij iedereen terecht en je weet precies wie je nodig hebt voor bepaalde vragen. Binnen het bedrijf is er veel persoonlijk contact en is de sfeer laagdrempelig. Wanneer je elkaar tegenkomt op de gang maakt iedereen wel een praatje met elkaar.”