Skip to content
Robert O'Beirn Sharp

Robert O'Beirn

SVP, Divisional Commercial Director

Robert trad in maart 2019 in dienst bij Sharp als SVP, Divisional Commercial Director.
Voordat hij bij Sharp kwam werken, was hij Director of Corporate Development bij UDG Healthcare. Door de toetreding tot het executive leadership team zal Rob’s bijdrage Sharp in staat stellen onze ambitieuze groeidoelstellingen te ondersteunen.

Arthur Vogels

Site Manager Oudehaske

Arthur is verantwoordelijk voor Operations en Supply chain als Site manager van Sharp Oudehaske. Hij ging in juni 2013 voor Sharp gaa werken als Operations Manager Nederland waarna hij doorgroeide naar Site Manager Oudehaske. Arthur heeft 30 jaar ervaring in Operations, Supply Chain en Quality. Arthur is afgestudeerd aan het NVC in Packaging

Vesna Bondzulic

Site Manager Heerenveen

Vesna is verantwoordelijk voor Operations, Supply Chain, Facilities en Engineering als Site manager van Sharp Heerenveen. Ze is sinds januari 2019 werkzaam bij Sharp. Vesna’s achtergrond bevindt zich in de Operations Management en Supply chain en zij brengt ons meer dan 25 jaar ervaring in een verscheidenheid van foodbedrijven. Naast de Operations en Supply Chain kennis, heeft zij Lean Six Sigma Greenbelt.

Guido Martens Manager EU Projects, Sharp Packaging Solutions Belgium

Guido Martens

Site Manager Hamont

Guido is verantwoordelijk voor Operations en Supply chain als Site Manager van Sharp Hamont. Voordat hij in 2008 bij Sharp kwam, werkte hij als een mechanische ontwerper van kant-en-klare robotcellen voor auto- en verbruiksgoederen en als productengineer voor Helvoet-rubbers en kunststoffen. Hij kwam in 2008 bij Sharp als projectingenieur, voordat hij een rol op zich nam als projectcoördinator en kostencalculator. Guido heeft een Master of Science - Electro Mechanical Engineering.

Chris Bruyninckx

Quality Assurance Manager, Sharp Europe

Chris is verantwoordelijk voor Quality Assurance binnen Sharp Europa. Hij ging in februari 2016 voor Sharp gaan werken als QA/RA Manager België waarna hij doorgroeide naar Quality Assurance Manager Europa. Chris heeft 30 jaar ervaring in diverse business to business quality rollen. Hij is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit in Leuven in Bio-Engineering.

Paul De Lange

HUMAN RESOURCES MANAGER, SHARP EUROPE

Paul is verantwoordelijk voor Human Resources binnen Sharp Europa. Hij ging in maart 2009 voor Sharp werken als HR Manager Nederland, waarna hij van Workday project Manager doorgroeide naar Human Resources Manager Europa. Paul heeft 15 jaar ervaring in Human Resources en is afgestudeerd aan de NHL Stenden in Leeuwarden in Human Resources Management.

Tom Saels

IT MANAGER, SHARP EUROPE / DIRECTOR OF DIVISION IT OPERATIONS

Tom is verantwoordelijk voor IT binnen Sharp Europa en Sharp Divisie. Hij ging in januari 2015 voor Sharp werken als ICT Manager Europa waarna hij van IT Business Partner Europa doorgroeide naar Director of Sharp Division IT Operations. Tom heeft 15 jaar ervaring in Information Technology en is afgestudeerd aan de PHL in Hasselt in Informatics.

Sonja Sharp Europe

Sonja Tielen

Finance Manager, Sharp Europe

Sonja is verantwoordelijk voor Finance binnen Sharp Europa. Voordat zij in 2019 bij Sharp kwam, werkte zij als een Finance & IT manager bij Carglass. Sonja heeft bijna 20 jaar ervaring in acounting en Finance en is afgestudeerd aan de Universiteit in Hasselt in Applied Economics.

Related Resources

Sharp has acquired a stake in Berkshire Sterile Manufacturing. This deal will allow us to better meet our clients' needs in regards to packaging and labeling. For more information, check out our press release: https://berkshiresterilemanufacturing.com/2020/08/05/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

Member news: @Sharp_Services acquires stake in @BerkshireSM https://www.sharpservices.com/resources/sharp-acquires-stake-in-berkshire-sterile-manufacturing/

We're delighted to announce that Sharp has purchased a minority 25% ownership in @BerkshireSM with the support of @UDGHealthcare, extending the existing preferred partner agreement that has been in place since 2018.

Read more here: https://lnkd.in/em3Fqzs